Nu bjuder vi in till digital lunch fredagen den 20 september kl 12.00-13.00. Vi kopplar upp oss på Teams och kollar av läget hos varandra runt om i landet. Det är ett informellt medlemsmöte och syftet är att ha en plats där vi lär känna varandra och ”träffas” mellan Fortbildningsdagarna.

Temaslänken skickas ut till alla och de som vill och kan kopplar upp sig. Ingen anmälan behövs förutom om du behöver teckenspråkstolkar och skrivtolkar. Hör av dig så fort som möjligt, så att jag kan boka!

Förra gången pratade vi om förslag till teman för erfarenhetsutbyte i föreningen, konsekvenser i tider av ekonomiska neddragningar samt planering för kommande evenemang. Lunchen den 20 september ligger som ett oskrivet blad just nu, det är ni medlemmar som får lyfta era frågor och reflektioner när vi ses😊 Vänliga hälsningar Malin Andersson, ordförande YSDH

Kategorier: Pågång

Malin Andersson

Malin Andersson

Kurator på Audiologiska kliniken i Örebro. Arbetar med vuxna patienter. Mina område är bland annat: tinnitus, ljudkänslighet, CI, grav hörselnedsättning.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild