Kära YSDH-medlem, här kommer lite nyheter för april månad.

Årsmötesprotokoll

Protokollet ligger nu på hemsidan i inloggningsdelen för medlemmar. Klicka på ”Medlemssidor” och sedan ”Årsmöten” så hittar du det.

Antal medlemmar 

51 medlemmar har hittills betalat in medlemsavgiften för 2024 och det är vi mycket glada för😊 Ni som vet med er att ni glömt betala ber vi göra det skyndsamt med den faktura ni fått utskickat via mail. Gamla medlemmar som inte betalat in före 30 april tas bort från medlemsregister och mailinglistor. 

Medlemsrekrytering

Har du en kollega som du vill rekrytera som medlem till YSDH? Använd gärna den bifogade informationen (i bilagan) till nya medlemmar när du ska berätta om föreningen. Eller tipsa oss i styrelsen så kan vi maila ut informationen till din kollega som vill veta mer om YSDH och hur man blir medlem hos oss😊

Nytt inlägg på hemsidan

Ni har väl läst sammanfattningen av det Digitala erfarenhetsutbytet vi hade 7 mars? Den ligger som ett inlägg på hemsidan www.ysdh.se och om du vill titta på presentationerna från dagen är de uppladdade på medlemssidorna under ”Dokument & presentationer” och ”Digitala erfarenhetsutbyten”.

Undertecknad överenskommelse

En ny överenskommelse med SAS – Svenska Audiologiska Sällskapet kommer undertecknas av mig, Malin, som ordförande i YSDH. Vi förbinder oss att vara med och samarrangera Svensk Audiologisk Konferens 2026, vilket blir ett samarbete mellan SAS, de andra yrkesföreningarna inom audiologi samt brukarföreningarna. Vi går då in med en ekonomisk del på 5% vilket innebär att om det blir en vinst får vi 5% och om det blir en förlust får vi täcka 5% av den.  YSDH’s styrelse ser att det är en rimlig nivå för vår förening. Vid den senaste konferensen 2023 fick vi ta del av vinsten. Att vara en del av en gemensam audiologisk konferens ser vi som värdefullt för oss kuratorer för att visa upp oss och ta del av den senaste forskningen.

Arrangera Digitalt erfarenhetsutbyte

Är du sugen på att vara med och arrangera ett Digitalt erfarenhetsutbyte i föreningen under hösten 2024? Hör av dig till styrelsen😊 I utvärderingen av senaste träffen kom förslag på teman från medlemmarna: ”Compassion – ACT”, ”Ljudkänslighet” och ”Arbetet med sjukresor och intyg för patienter som reser utomläns”. Eller har du ett eget förslag?

Ha en fortsatt skön vår!

Vänliga hälsningar Malin Andersson, ordförande

PS. Bilden på de japanska körsbärsblommarna är tagen i Kungsträdgården i Stockholm i lördags!

Kategorier: Pågång

Malin Andersson

Malin Andersson

Kurator på Audiologiska kliniken i Örebro. Arbetar med vuxna patienter. Mina område är bland annat: tinnitus, ljudkänslighet, CI, grav hörselnedsättning.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild