Här kommer ett tack från Ann-Christine Gullacksen för nomineringen till Silverörat!

Bästa kollegor!
Jag känner mig djupt hedrad och rörd över att ha tilldelats Silverörat 2015. Det har väckt många trevliga minnen till livs från mina yrkesår inom Hörselvården. Vår förening har betytt mycket för mig och bidragit till att jag överhuvudtaget började forska. Jag har varit med under en spännande tid då de sociala frågorna inom hörselvården kom i fokus. Kanske har mina studier till viss del bidragit till att stärka det kurativa arbetets förankring i forskning.
Jag har många roliga och kamratliga minnen från dessa år. Våra intressanta årskonferenser har gjort att vi kunnat hålla kontakten tvärs genom hela landet. Fortfarande känner vi varandra och gläds vid varje återseende. Nu har en yngre generation kuratorer tagit över, många som jag inte känner. Men så blir det med åren.
Som pensionär känns det extra stort att få motta en så fin utmärkelse som Silverörat – en höjdpunkt i yrkeskarriären. Den är dock inte helt slut. Jag har fortfarande uppdrag inom hörselområdet. Så lite mer hoppas jag kunna prestera.
Många hälsningar till er alla och lycka till med arbetet i framtiden
Ann-Christine

Kategorier: Har hänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild