Jag vill passa på att skicka några påsknyheter och hälsningar till dig som medlem i YSDH.

Årsmötet hölls 17 mars via Teams med en god uppslutning på 19 deltagare. Årsmötesprotokollet är snart färdigjusterat och kommer att läggas upp på hemsidan www.ysdh.se (inloggningsdelen).

Den 18 mars hölls ett konstituerande möte där den nya styrelsens funktioner fördelades enligt följande:

Ordförande: Malin Andersson, Audiologiska kliniken, Region Örebro län

Vice ordförande: Camilla Hellgren, Hörselrehabiliteringen, Region Västerbotten

Kassör: Therese Bohn Eriksson, Hörselvården, Region Östergötland

Sekreterare: Erika Eriksson, Hörsel- och dövmottagningen, Region Sörmland

Ledamot: Lovisa Moberg, Dövteam, Västragötalandsregionen

Suppleant: Petra Haglund, Hörselhabiliteringen, Region Kronoberg

Arrangörsgruppen för Fortbildningsdagarna 2022 och 50-årsjubileet hälsar att inbjudan och program kommer alldeles snart.

Planeringen och avtalsskrivning för Gemensam audiologisk konferens 2023 är också på gång. En dialog hålls med ordförande Jenny Widmark i Svenska Audiologiska Sällskapet, SAS. Gå gärna in på https://sasaudio.se/ prenumerera på nyhetsbrevet så får du uppdateringar till din mail.

Just nu är vi 45 betalande medlemmar för 2022. Förra året var vi uppe i 63 betalande medlemmar och saknar då tyvärr några i år. Om du vet med dig att du har glömt betala in medlemsavgiften på 200 kr så blir vi oerhört glada om du gör det till Plusgiro 75 82 21-6 så snart som möjligt.

Jag kan tipsa dig om att gå med i YSDH’s facebookgrupp, om du inte redan har gjort det. På senaste tiden har medlemmar lagt upp inlägg om fonder att söka, tips kring merkostnadsersättning, lediga tjänster, Tolkutredningen samt en annan utredning som heter SOU 2022:14 ”Sänk tröskeln till en god bostad”. Ett bra forum för erfarenhetsutbyte kollegor emellan.

Ha en skön påsk! Vänliga hälsningar Malin Andersson, ordförande YSDH.

PS. De fina fotona i påskhälsningen är tagna av Mimmi Dunfjäll-Wikström, som sitter med i hemsidegruppen. Hon hälsar att rhododenronbuskarna har börjat blomma i södra Sverige. Våren är på väg!

Kategorier: Har hänt

Malin Andersson

Malin Andersson

Kurator på Audiologiska kliniken i Örebro. Arbetar med vuxna patienter. Mina område är bland annat: tinnitus, ljudkänslighet, CI, grav hörselnedsättning.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild