Arrangörsgruppen för Audiologisk dag i Örebro har gjort allt för att ge oss en fint sammansatt och intressant dag, torsdagen den 19 november 2020. Temat i år är ”Från taluppfattning till interaktion”, ett mycket aktuellt tema, som jag tror ska tilltala oss socionomer!

Programmet innehåller föreläsningar om Kommunikation och dövblindhet, Interaktion och hörselnedsättning och Perception och lyssningsansträngning. Dagen avslutas med en personlig berättelse om en hörselresa ”Sitta i ett hörn eller vara på banan?”

Klicka här för att se hela programmet och information om anmälan.

Här kan du anmäla dig:

https://www.trippus.net/sas_2020_delt

Kategorier: Har hänt

Malin Andersson

Malin Andersson

Kurator på Audiologiska kliniken i Örebro. Arbetar med vuxna patienter. Mina område är bland annat: tinnitus, ljudkänslighet, CI, grav hörselnedsättning.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild