Vi summerar 2022 genom att se tillbaka på ett år där vi ”kom ur en pandemi”, men där vi fortfarande lever med hantering av smittorisker även fortsättningsvis. På den ljusa sidan minns vi med värme de väl genomförda Fortbildningsdagarna på Scandic Alvik i Stockholm den 5-7 oktober. Vi som var med har många härliga och inspirerande minnen därifrån. De kontakter vi knöt när vi möttes används nu i det fortlöpande arbetet i vardagen på våra arbetsplatser och det ger också frukt till nya idéer vad vi kan göra inom vår förening. Gå in på hemsidan http://ysdh.se/ för att läsa sammanfattning och ta del av föreläsarnas presentationer och foton från dagarna. Logga in som medlem så får du tillgång till mer.

Vi ser fram emot 2023 då vi kan ses på:

  • Digitalt årsmöte den 15 mars. Inbjudan till årsmötet kommer ut efter årsskiftet.
  • Digitalt erfarenhetsutbyte kring temat TINNITUS någon gång i april/maj. Träffen kommer hållas på Teams eller liknande plattform. Arrangörsgruppen är nybildad och består av Lotta Englundh Nilsson från Region Gävleborg och undertecknad, Malin Andersson från Region Örebro län. Vi vill gärna ha med en kollega till i arrangörsgruppen, hör av dig till malin.andersson3@regionorebrolan.se om du är sugenJ
  • Svensk Audiologisk Konferens den 21-22 november i Göteborg: https://sasaudio.se/svensk-audiologisk-konferens/svensk-audiologisk-konferens-21-22-nov-2023/ . YSDH är samarrangerar denna konferens tillsammans med andra yrkesföreningar inom hörselområdet. Det är Svenska Audiologiska sällskapet som samordnar alla föreningar. YSDH’s representant i organisationskommittén är Eva Nyberg från Region Västernorrland och i vetenskapliga kommittén är det Camilla Hellgren från Region Västerbotten, som för YSDH’s talan. Hör gärna av er till dem om ni har frågor eller idéer kring innehåll i konferensen som kan intressera oss socionomer.

Även 2024 har vi planer för YSDH:

  • Vi har glädjen att presentera den nya arrangörsgrupp för Fortbildningsdagarna 2024 bestående av Anette André & Jenny Berglund från Region Jönköping, Petra Haglund från Region Kronoberg och Anna Segergren från Region Kalmar. Det blir alltså Fortbildningsdagar någonstans i Smålandstrakten hösten 2024. Det ser vi fram emotJ

Medlemsavgift för 2023

Vi kommer skicka ut fakturor på medlemsavgiften via mail i början av året. Vänta med att betala in tills du fått fakturan och ange OCR-numret när du betalar in. Det hjälper till i vår bokföring. Tack!

Ha nu en god jul och ett Gott Nytt År!

Hälsningar YSDH’s styrelse gm Malin Andersson, ordförande.

Gruppfoto från Fortbildningsdagarna i Alvik, Stockholm
Lila naglar är det som gäller i YSDH:)
Kategorier: Har hänt

Malin Andersson

Malin Andersson

Kurator på Audiologiska kliniken i Örebro. Arbetar med vuxna patienter. Mina område är bland annat: tinnitus, ljudkänslighet, CI, grav hörselnedsättning.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild