Välkommen till Audiologisk dag i Lund.

Detta arrangemang står i en lång god tradition som mötesplats för audiologiskt verksamma personer inom profession och brukarorganisationer. Det är ett unikt tillfälle att samlas på bred front kring det gemensamma målet och programkommittén har ambitionen att leverera en dag som ska stimulera nya goda initiativ i vardagsarbetet. Alla föredragshållare har stort engagemang inom sina respektive verksamhetsområden och kommer med utgångspunkt från aktuell situation belysa kommande behov och utmaningar. Dagen avrundas med ett samtal riktat framåt.

Silverörat, Arnbrinks utmärkelse för doktorsavhandling av hög kvalitet samt Arnbrinks utmärkelse för bästa magisteruppsats delas ut.

Se program och övrig praktisk information här

Anmälan  ska vara inne senast 25/10. 

 

Kategorier: Har hänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild