Audiologisk dag den 19 november är nu ändrat till en digital ”Audiologisk stund”. Ett kortare möte klockan 11.00-13.00 där vi fokuserar på att dela ut våra fina utmärkelser årets SILVERÖRA samt Arnbrinks utmärkelser för bästa avhandling inom audiologi samt bästa magisteruppsats. Ni kommer även att få en uppdatering av Svenska Audiologiska Sällskapets verksamhet och aktiviteter just nu.

Audiologisk dag i Örebro som var planerat med temat ”från taluppfattning till interaktion” förtjänar full uppmärksamhet och interaktion. Då vi vet att det är många av er som har svårt att resa i år på grund av Covid-19 så väljer vi att flytta den fysiska konferensen i sin helhet till november 2021.

För att helt kostnadsfritt delta i Audiologisk stund 2020, anmäl er på https://www.trippus.net/sas_2020_delt senast 16/11.

Varmt välkomna att delta tillsammans med andra professioner och brukarorganisationer inom det audiologiska fältet!

Hälsningar

SAS styrelse

Kategorier: Har hänt

Malin Andersson

Malin Andersson

Kurator på Audiologiska kliniken i Örebro. Arbetar med vuxna patienter. Mina område är bland annat: tinnitus, ljudkänslighet, CI, grav hörselnedsättning.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild