Svenska Audiologiska Sällskapet (SAS) utreder intresset för och möjligheten till att i samarbete med SAS medlemsföreningar arrangera ett större audiologiskt möte som skulle genomföras vartannat år. SAS skickar nu ut ett förslag på remiss till medlemsföreningarna. YSDH har fram till 12 mars på sig att svara på remissen och remissen är nu inskickad. För att läsa utredningen gå in på https://sasaudio.se/…/utredning-kring-audiologisk…/ För att läsa remissvaret, logga in på våra medlemssidor. Där hittar du remissvaret under “Dokument”.

Kategorier: Har hänt

Malin Andersson

Malin Andersson

Kurator på Audiologiska kliniken i Örebro. Arbetar med vuxna patienter. Mina område är bland annat: tinnitus, ljudkänslighet, CI, grav hörselnedsättning.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild