Hej!


Hoppas att ni alla mår bra trots Corona-läget!
Det årsmöte vi hade planerat hålla i Borlänge blev inställt pga pandemin. Nu gör vi ett nytt försök att ordna årsmöte, men denna gång väljer vi att hålla mötet via Skype.
Att arrangera ett stort möte på Skype kommer ställa krav på mötesdisciplin och tålamod med tekniken, men vi har gott hopp om att det kan fungera eftersom föreningens alla medlemmar är vana att tänka på hörselaspekter och bra kommunikation. Exempelvis kan vi alla stänga av våra mikrofoner någon annan talar, så minimerar vi störande ljud i bakgrunden.
Det vore fantastiskt roligt om vi kunde få en stor uppslutning på årsmötet på distans! Distansmöten kanske kan bli en ny öppning för YSDH? 
Har du frågor runt Skype och hur du ska ansluta till mötet, så tveka inte att kontakta styrelsen. Man kan även delta via mobil, ifall tekniken strular. Känner du dig osäker på tekniken så hör gärna av dig till oss i förväg. Då kan vi förbereda en back up-lösning.
Klicka här för kallelse. Verksamhetsberättelse och den ekonomiska rapporten har skickats ut till medlemmar via mail.


Viktig fråga
Vi kommer diskutera en viktig fråga som gäller att vi har blivit inbjudna att arrangera en gemensam återkommande konferens med SVAF, SPAF, SMAF och STAF regelbundet. Vad tycker våra medlemmar om förslaget? Gör din röst hörd. Kan du inte vara med på årsmötet så får du gärna kontakta någon i styrelsen i förväg och berätta vad du tycker i frågan. Vi kan läsa upp din hälsning på årsmötet, om du vill.

En påminnelse

För att ha rösträtt på årsmötet behöver du ha betalat in medlemsavgiften på 200 kr till plusgirot 75 82 21-6  Obs, det är viktigt att det framkommer vem pengarna kommer från. I skrivande stund saknar vi medlemsavgift från 14 medlemmar som var med förra året.
Välkomna 5 maj kl 16! Jag skickar en länk till Skypemötet i nästa mail.

Var riktigt rädda om er tills vi kan ses igen.
YSDH:s styrelsegenom Kristin Hansson, ordförande

Kategorier: Har hänt

Malin Andersson

Malin Andersson

Kurator på Audiologiska kliniken i Örebro. Arbetar med vuxna patienter. Mina område är bland annat: tinnitus, ljudkänslighet, CI, grav hörselnedsättning.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild